EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

Accountmanager Binnendienst 

Commercieel talent gezocht die altijd een kans ziet om onze klanten nog beter te adviseren.
 

                            Personenauto's Retail                                                                                  MBO

                                        Nieuwegein                                                                                      32-40 uur

Team: Personenauto's Retail 
Opleiding: MBO
Plaats: Nieuwegein
Uren: 32-40 uur

Dit ga je doen

Samen met de accountmanager buitendienst, adviseer je bedrijven in jullie regio over ons aanbod van technische- en vaardigheidsproducten en diensten. Je zit vol goede ideeën om de omzet te verhogen en voert op eigen initiatief telefonische salesacties uit bij bestaande en nieuwe klanten. In die gesprekken herken je wensen van de klant en die vertaal je naar een passende aanbieding. Daarbij heb je eerder gemaakte afspraken steeds scherp op je netvlies, zodat de klant zich gezien en gehoord voelt.

Je verwerkt zelf klant-/gespreksinformatie en boekingen in de desbetreffende administratieve systemen. Natuurlijk volg je ook de leads op die zijn ontstaan uit onze marketingacties; nog zo’n mooie kans om weer met de klant in contact te zijn. Tot slot wissel je actief kennis en ervaringen uit met accountmanagers en collega’s in andere teams en laat je je iedere dag inspireren om de klant beter te adviseren!  
 

Dit breng je mee

Wij zijn op zoek naar een commercieel talent met een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau en ervaring met soortgelijke werkzaamheden. Je praat makkelijk en bent in staat om snel intensief contact op te bouwen met onze klanten. Je vindt het leuk om mee te denken met onze accountmanagers en marketeers en ziet het als een uitdaging om zelfstandig contacten te onderhouden en verkoopsignalen om te zetten in boekingen.

Klant- en resultaatgericht werken is jou op het lijf geschreven en je wordt gemotiveerd door salestargets! Anderen omschrijven jou ook wel als ondernemend en initiatiefrijk en kennen jou als een prettige collega. Heb je ook nog affiniteit met automotive, trainen & opleiden? Dan zijn we zeker op zoek naar jou!
 

Hier gebeurt het

Met een compleet aanbod aan opleidingen en trainingen, bedient ons team Personenauto's Retail de universele autobedrijven, dealerholdings, dealers en overige Retail bedrijven binnen de mobiliteitsbranche. Zowel op commercieel als op operationeel vlak groeit het team en de uitvoering is dan ook van hoog niveau. Ons team is op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte collega die samen met ons de sales-doelstellingen wil behalen al dan niet overschrijden!
 

Dit kun je van ons verwachten

Een veelzijdige functie voor 32 tot 40 uur per week binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verlegt en zelf volop in ontwikkeling is, waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Wij werken in zelforganiserende teams dat wil zeggen dat wij geen managers hebben, maar wendbare teams die zelf bepalen en samen verantwoordelijk zijn voor alle taken en activiteiten.  Dit vraagt van onze medewerkers ondernemerschap, daadkracht en vertrouwen.

Uiteraard bieden wij je een goed salaris dat bruto ligt tussen minimaal € 2.357 en maximaal 3.426 (schaal 8) afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder het Innobudget, dat je kunt besteden aan hetgeen jij belangrijk vindt, bijvoorbeeld extra vakantiedagen.

Solliciteren 

Innovam is altijd op zoek naar deskundige collega’s met een praktische insteek en passie voor hun vak. Wij doen graag een beroep op jouw talent en bevlogenheid! Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan voor 1 juni 2021 op de button solliciteren. 

Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Wouter van Asten, AM Automotive (06-22508143) of met Mandy Wethly, Recruiter     (06-21338507).