EmailTwitterFacebookLinkedIn


Accountmanager BinnendienstPersonenauto's Retail                                                                MBO

Nieuwegein                                                                          40 uur

Team: Personenauto's Retail
Opleiding: MBO
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 40 uur

Dit ga je doen

Samen met een accountmanager in de buitendienst adviseer je bedrijven over ons aanbod van technische en vaardigheidstrainingen. Je zit vol goede ideeën om de omzet te verhogen en voert op eigen initiatief telefonische salesacties uit bij bestaande en nieuwe klanten. In die gesprekken herken je wensen van de klant en die vertaal je naar een passende aanbieding. Daarbij heb je eerder gemaakte afspraken steeds scherp op je netvlies, zodat de klant zich gezien en gehoord voelt. Je verwerkt zelf klant-/gespreksinformatie en boekingen in de desbetreffende administratieve systemen. Natuurlijk volg je ook de leads op die zijn ontstaan uit onze marketingacties; nog zo’n mooie kans om weer met de klant in contact te zijn. Tot slot wissel je actief kennis en ervaringen uit met accountmanagers en collega’s in andere teams en laat je je iedere dag inspireren om de klant beter te adviseren!  

Dit breng je mee  

Wij zijn op zoek naar een commercieel talent met een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau en ervaring met soortgelijke werkzaamheden. Je praat makkelijk en bent in staat om snel intensief contact op te bouwen met onze klanten. Je vindt het leuk om mee te denken met onze accountmanagers en marketeers en ziet het als een uitdaging om zelfstandig contacten te onderhouden en verkoopsignalen om te zetten in boekingen. Klant- en resultaatgericht werken is jou op het lijf geschreven en je wordt gemotiveerd door salestargets! Anderen omschrijven jou ook wel als ondernemend en initiatiefrijk en kennen jou als een prettige collega. Heb je ook nog affiniteit met automotive, trainen & opleiden en wil je fulltime bij ons in Nieuwegein komen werken? Dan zijn we zeker op zoek naar jou!

Hier gebeurt het 

Met een compleet aanbod aan opleidingen en trainingen, bedient het team Personenauto's Retail de universele autobedrijven, dealerholdings, dealers en overige Retail bedrijven binnen de mobiliteitsbranche. Zowel op commercieel als op operationeel vlak groeit het team en de uitvoering is dan ook van hoog niveau. Het team is op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte collega die samen met ons invulling geeft aan de sales-doelstellingen!

Dit kun je van ons verwachten

Wij bieden je een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch team dat grenzen verlegt en draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Een organisatie die continu in beweging is met een open en informele werksfeer. Innovam hecht waarde aan een goede werk-privebalans en je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Deze functie is ingeschaald in salarisschaal 8. 

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

Innovam is altijd op zoek naar deskundige collega’s met een praktische insteek en passie voor hun vak. Wij doen graag een beroep op jouw talent en bevlogenheid! Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV en motivatie naar werken@innovam.nl of klik op de solliciteren. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Pieter Luiten, Team Captain (06-53750828) of met Irene van Ommeren, Recruiter (06-27055116).