EmailTwitterFacebookLinkedIn


Technisch Trainer personenwagens

Jouw bevlogenheid en enthousiasme over alles wat met autotechniek van personenauto’s te maken heeft, werkt aanstekelijk en weet je over te brengen op onze cursisten.

Heb je ervaring als trainer of ben je technisch specialist en toe aan een volgende stap in jouw carrière? Lees dan snel verder.


                         Personenauto's Retail                                                        MBO niveau 4

                                    Nieuwegein                                                                           40 uur

Team: Personenauto's Retail
Opleiding: MBO niveau 4
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 40 uur 

Dit ga je doen

Als technisch trainer ontwikkel en verzorg je onze technische trainingen voor leerlingen en professionals binnen de (universele) personenautobedrijven. Alles draait bij jou om het overbrengen van kennis en vaardigheden. Voorafgaand aan de training zorg je dat alle benodigde leerhulpmiddelen op de juiste wijze zijn opgesteld, zodat jullie direct met de training kunnen starten. Hierbij hoort ook de controle van het trainingsmateriaal en de kwaliteitsbewaking van onze technische trainingen. Tijdens de training weet jij als geen ander welke (vervolg)trainingen ook interessant kan zijn voor de cursist. Dit breng je onder de aandacht en signaleer je kansen. 

Naast alle werkzaamheden rond een training denk je ook mee over vernieuwende onderwijsvormen. Door kennis en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen, spelen wij gericht in op de scholingsbehoefte vanuit de medewerker en autobedrijven in onze markt. Om het leerrendement te verhogen en de leeromgeving voor medewerkers nóg uitdagender te maken doen wij een beroep op jouw creativiteit bij de inzet van blended learning als onderwijsvorm. Samen met je directe collega’s denk je na over nieuwe manieren om de overdracht van kennis en vaardigheden in een goede mix van online, klassikaal en zelfstudie te verzorgen om zo  een ‘leven lang leren’ mogelijk te maken.

Dit breng je mee  

Jij bent een ondernemende, flexibele en representatieve trainer (of technicus die het trainingsvak graag wil leren!). Wij vragen een klant- en servicegerichte werkhouding en minimaal mbo-4 werk- en denkniveau. Dit is een mooie functie voor iemand die bijvoorbeeld nu werkt als Technisch Specialist/Diagnose Specialist en graag een volgende stap wil maken in zijn/haar carrière. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over uitstekende communicatieve en bij voorkeur didactische vaardigheden of bereid daarvoor een opleiding te volgen. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, beheers je bij voorkeur de Engelse taal, heb je ervaring met MS office en is werken onder tijdsdruk je niet vreemd. De standplaats voor deze functie is Nieuwegein.

Hier gebeurt het 

Met een compleet aanbod aan opleidingen en trainingen, bedient het team Personenauto's Retail de universele autobedrijven, dealerholdings, dealers en overige Retail bedrijven binnen de mobiliteitsbranche. We zijn continu in beweging door ons  productaanbod af te stemmen op de ontwikkeling behoefte uit de markt. 

Dit kun je van ons verwachten

Een veelzijdige functie voor 40 uur per week binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verlegt en zelf volop in ontwikkeling is, waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Wij werken in zelforganiserende teams dat wil zeggen dat wij geen managers hebben, maar wendbare teams die zelf bepalen en samen verantwoordelijk zijn voor alle taken en activiteiten.  Dit vraagt van onze medewerkers ondernemerschap, daadkracht en vertrouwen.

Uiteraard bieden wij je een goed salaris die bruto ligt tussen min €3.012 en max €4.337 (schaal 10)  afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder het keuzebudget, dat je kunt besteden aan het geen jij belangrijk vindt, bijvoorbeeld extra vakantiedagen.

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

Innovam is altijd op zoek naar verantwoordelijke, nieuwsgierige en open collega’s met een praktische insteek en passie voor hun vak. Wij doen graag een beroep op jouw ondernemerschap en bevlogenheid! Heb je interesse en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button “solliciteren”.

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Pieter Luiten, teamcaptain PA Retail (0653750828) of Mandy Wethly, recruiter (0621338507)