EmailTwitterFacebookLinkedIn


Junior Secretaresse

flexibele, hands-on collega gezocht!

                                   Secretariaat                                                                            MBO 4 

                          Nieuwegein                                                            16 - 20 uur per week 

Team: Secretariaat

Opleiding: MBO 4

Plaats: Nieuwegein

Uren: 16 - 20 uur per week 

Dit ga je doen

Als Junior Secretaresse heb je een uitgebreid pakket aan werkzaamheden, waaronder het maken van afspraken, notuleren van vergaderingen, contractarchivering, ondersteuning bij wagenparkbeheer, verwerken van declaraties, bestellen en uitgeven van kantoorartikelen, plannen van vergaderzalen en catering, ondersteuning bij het organiseren van evenementen. 

Dit breng je mee  

Je bent ondernemend en initiatiefrijk, dit blijkt onder andere uit dat je een zelfstarter bent en pro-actief aan de slag gaat. Je kunt jouw werk goed organiseren en bent flexibel. Dit is belangrijk aangezien zo’n 80% van je werk uit adhoc werkzaamheden bestaat en veel afspraken en werkzaamheden lopen door elkaar. Het aanbod aan werk, bepaalt je dag! Dit lijkt soms wat chaotisch, maar jij weet als geen ander hier structuur in aan te brengen.   We werken binnen Innovam met verschillende applicaties. Deze applicaties weet je je snel eigen te maken en jouw nieuwsgierigheid maakt dat je hierin geen uitdaging uit de weg gaat.

Om in aanmerking te komen voor de functie van junior secretaresse:

  • heb je een afgeronde secretariële opleiding op minimaal Mbo niveau 4 
  • beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed
  • kennen de applicaties van Microsoft Office geen geheimen voor jou.

Hier gebeurt het

Innovam wil alle vakmensen in de mobiliteitsbranche ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen, om al hun talenten te ontwikkelen en om beter te presteren, waardoor ze nog succesvoller worden. Als medewerker, als ondernemer, als leerling en als mens.

Innovam is dé opleider voor de mobiliteitsbranche. We geven advies en verzorgen trainingen op het gebied van: (bedrijfs)auto- en tweewielertechniek; (after)sales; management en HRM.  We verbinden en zorgen voor een hechte aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven en voor een toekomstbestendige branche, zodat de mobiliteitsbranche als geheel optimaal functioneert.

Binnen Innovam is het secretariaat één van de zelforganiserende teams en je gaat werken met drie collega’s. De werksfeer is prettig, open, eerlijk en verantwoordelijk. Het team geeft secretariële ondersteuning aan zowel directie als collega’s uit de gehele organisatie. Werkzaamheden worden onderling in goed overleg verdeeld en opgepakt. De ene klus ligt de ene collega beter dan de andere, dit proces verloopt harmonieus en natuurlijk.

Dit kun je van ons verwachten

Een veelzijdige functie voor 16 tot 20 uur per week binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verlegt en zelf volop in ontwikkeling is, waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

Uiteraard bieden wij je een goed salaris die bruto ligt tussen min €2.043 en max €3.062  afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder het Innobudget, dat je kunt besteden aan hetgeen jij belangrijk vindt, bijvoorbeeld extra vakantiedagen.

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Je reactie

Wij doen graag een beroep op jouw ondernemerschap en bevlogenheid! 

Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren.

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Marian Priem, secretaresse 030-6087909.