EmailTwitterFacebookLinkedIn


Adviseur Marketing & Communicatie

Die alles graag tot in de puntjes regelt

                                Special Accounts                                                                       HBO

                                      Nieuwegein                                                                          32 uur

Team: Special Accounts
Opleiding: HBO
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 32 uur

Dit ga je doen

Jij werkt samen met onze Senior Adviseur Marketing en Communicatie aan de profilering en positionering van OOMT in de mobiliteitsbranche en houd je op operationeel vlak bezig met alle offline en online communicatieactiviteiten die hieruit voortvloeien. Naast je werkzaamheden voor het corporate communicatie beleid van OOMT adviseer en ondersteun je collega’s in hoe zij de OOMT-programma’s beter op de kaart kunnen zetten en hoe we de branche zo goed mogelijk kunnen bereiken.  

Jouw takenpakket:

  • het uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid van OOMT
  • bijdragen aan een sterke positionerings- en merkstrategie van OOMT
  • het bijdragen van het corporate marketing- en communicatieplan en de communicatieplannen voor alle OOMT-projecten
  • zorgdragen voor de uitvoering hiervan (o.a. ontwikkeling van online en offline communicatiemiddelen) 
  • het analyseren en optimaliseren van de effectiviteit van de verschillende communicatiemiddelen
  • Input verzamelen en redactie voeren van het magazine Booster, dat 5x per jaar uitkomt 

Dit breng je mee  

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een deskundige, klantgerichte en zelfstandige professional met een relevante afgeronde HBO-/WO- opleiding en ruime werkervaring binnen marketing en communicatie. Je hebt een heldere visie en kunt onderbouwen waarom je bepaalde keuzes maakt, waar je je vervolgens ook over uitspreekt. Daarbij heb je een scherp oog voor de samenhang tussen de diverse opdrachten. Je bent analytisch sterk en weet dit om te zetten naar praktische adviezen aan de klant die getuigen van een resultaatgerichte aanpak.

Anderen kennen jou als iemand die aanzet tot dialoog en die zich diplomatiek opstelt als het om de interactie met diverse stakeholders. Collega’s typeren jou als flexibel, creatief en proactief. 


Hier gebeurt het 

Special Accounts is een snelgroeiend team dat op zoek is naar nieuwe competenties en expertise om ons team te versterken en onze klanten te verrassen! We zijn een groep enthousiaste professionals die elke dag opnieuw de uitdaging aangaat om met elkaar onze klanten te helpen. 

Special Accounts heeft als belangrijkste klant OOMT; het opleidings- en ontwikkelingsfonds (O&O fonds) van de mobiliteitsbranche. OOMT initieert en stimuleert door middel van programma’s en projecten de (talent)ontwikkeling van medewerkers en werkgevers in de branche. Onze opdrachten voor OOMT liggen dan ook op het vlak van vakmanschap, voorlichting, gastheerschap en duurzame inzetbaarheid. Naast het uitvoeren van concrete projectopdrachten doen we ook onderzoeksopdrachten naar trends en ontwikkelingen. Bovendien geven we invulling aan de marketing- & communicatiestrategie van OOMT. 

Dit kun je van ons verwachten

Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf, dat grenzen verlegt en waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Een open en informele werksfeer. Wij hechten waarde aan een goede werk-privébalans (flexibele werktijden/thuiswerken) en je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen (opleidingen/workshops/etc.).

Innovam biedt een uitstekend en modern arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een marktconform salaris passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning afhankelijk van behaalde resultaten.

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

Heb je interesse en herken jij jezelf in dit profiel? Klik dan op de button om te solliciteren. Voor meer informatie neem je contact op met Josiane Meers, Team Captain Special Accounts,
06-51153743 of Irene van Ommeren, Team HRM, 06-27055116.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.