EmailTwitterFacebookLinkedIn


HR adviseur werkgeverschap
Met passie voor organisatieontwikkeling en de HR-aspecten van werkgeverschap

                                   Special Accounts                                                                                     hbo

                                        Nieuwegein                                                                                      32-40 uur

Team: Special Accounts         
Opleiding: hbo
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 32-40 uur

Dit ga je doen

Jij brengt voor onze klant OOMT het portfolio van ‘Werken aan Werkgeverschap’ letterlijk naar de mobiliteitsbranche. Concreet betekent dit dat je in gesprek gaat met werkgevers uit de mobiliteitsbranche  en onderzoekt welke vraagstukken hen bezighoudt. In deze functie moet je stevig in je schoenen staan als gesprekspartner maar heb je het geluk dat je op pad gaat met een goed gevuld HR portfolio met verschillende instrumenten om de werkgever te helpen. De diensten die je inzet worden veelal vanuit OOMT bekostigd.
Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de werkgevers tijdens de verschillende trajecten. Je bent de procesbegeleider die de werkgever een stap in de goede richting helpt. Je bouwt een vertrouwensrelatie op en geeft hem inzicht in knelpunten, kansen en oplossingen.

 Er zijn verschillende instrumenten die je samen met de werkgever inzet om de organisatie te helpen ontwikkelen. Na het inzetten van een instrument evalueer je met de werkgever en help je de werkgever om zo nodig een volgende stap te zetten. Ons credo hierbij is: Helpen bij bewustwording en eerste activatie. Daarnaast werk je veelal samen met de coaches van OOMT en weet je ook andere partijen, zoals Innovam en BOVAG, aan te haken om een werkgever verder te helpen. Als team heb je projectdoelstellingen en worden er onderlinge afspraken gemaakt wat ieder zijn bijdrage is om de doelstellingen te behalen.  

Dit breng je mee  

 • Wij zijn op zoek naar een energieke en gedreven HR adviseur met minimaal HBO werk- en denkniveau en aantoonbare adviesvaardigheden, communicatievaardigheden en coaching skills. 
 • Bij voorkeur heb je affiniteit met de automotive- en fietsenbranche. Daarnaast heb je kennis over HRM onderwerpen als  organisatieontwikkeling, HR aspecten van werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid.
 • Je bent enthousiast en met jouw kennis en adviezen weet je bedrijven aan het  programma ‘Werken aan Werkgeverschap’ te binden en de deelnemers te boeien. 
 • Je hebt geen hekel aan reizen en om af en toe ’s avonds te werken, je vindt het leuk om bedrijven in heel Nederland te bezoeken en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • Bereid zijn om contacten met werkgevers online vorm te geven.  
 • Je bent een netwerker, maakt makkelijk contact (online, telefonisch of fysiek).
 • Werk je resultaatgericht: je benoemt je werkzaamheden in termen van concrete doelen, committeert je aan de teamdoelstellingen en handelt gericht op het behalen van resultaten (voor OOMT als bij de bedrijven).  

Hier gebeurt het 

Special Accounts is een ambitieus en succesvol team binnen Innovam, bestaande uit 14 professionals. Dit team gaat elke dag opnieuw de uitdaging aan om werkgevers binnen de mobiliteitsbranche te ondersteunen. We bieden werkgevers oplossingen bij vraagstukken rondom duurzame inzetbaarheid. We doen dit in opdracht van het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf (OOMT). We hebben ambitieuze doelstellingen; we willen nog meer werkgevers  bereiken rondom de thema’s leiderschap, leercultuur en strategisch personeelsbeleid en helpen met een duurzaam inzetbaar personeelsbestand waarin medewerkers floreren.  Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe Adviseur Werkgeverschap OOMT. 

Het team Special Accounts bestaat uit adviseurs werkgeverschap, onderzoekers, projectleiders en projectmedewerkers. We werken op zelforganiserende wijze vanuit een modern hoofdkantoor in Nieuwegein waar alle faciliteiten aanwezig zijn om je werk goed en op een plezierige manier te kunnen doen. Omdat deze functie veel buiten de deur plaatsvindt, écht bij de bedrijven binnen, zorgen we er ook voor dat het je onderweg aan niks ontbreekt. Binnen Innovam staat leren en ontwikkelen centraal. Hier is dan ook voldoende tijd en budget voor gereserveerd, zodat je naast je werk ook aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken.

Dit kun je van ons verwachten

 • Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verlegt en zelf volop in ontwikkeling is, waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid;
 • Een open en informele werksfeer; 
 • Wij hechten veel waarde aan een goede werk-privébalans (flexibele werktijden/thuis werken); 
 • Je krijgt de mogelijkheid je verder te ontwikkelen;
 • Uiteraard bieden wij je een goed salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder het Innobudget, dat je kunt besteden aan hetgeen jij belangrijk vindt, bijvoorbeeld extra vakantiedagen;
 • In verband met het mobiele karakter (wanneer RIVM-richtlijnen dat toelaten) van de functie behoort een auto tot het arbeidsvoorwaardenpakket.

Solliciteren

Innovam is altijd op zoek naar deskundige collega’s met een praktische insteek en passie voor hun vak. Wij doen graag een beroep op jouw ondernemerschap en bevlogenheid!
Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Noor de Beer (06-15647074) of met Mandy Wethly, recruiter (06-21338507).