EmailTwitterFacebookLinkedIn


Projectleider

HBO-professional die projecten leidt op het gebied van ontwikkelen van medewerkers 

                            Special Accounts                                                                           HBO

                                    Nieuwegein                                                                            32 uur

Team: Special Accounts
Opleiding: HBO
Locatie: Nieuwegein        
Aantal uur: 
32 uur

Dit ga je doen

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en het uitvoeren van projecten op het gebied van ontwikkeling van medewerkers en bedrijven. Van het maken van offertes tot het opstellen van heldere projectplannen, budget en planning. Je houdt je bezig met het project- en procesmanagement van het project; vanuit bedrijfseconomisch en kwalitatief oogpunt zorg je voor continue optimalisatie. Je stuurt functioneel zowel projectmedewerkers als betrokken partners aan en bent verantwoordelijk voor de geleverde productkwaliteit en -kwantiteit. Je begeleidt en controleert de uitvoering en houdt daarbij toezicht op de naleving van instructies en afspraken. Vanuit eigen, inhoudelijke expertise geeft je uitvoering aan de activiteiten binnen de eigen projecten en projecten van collega’s. 

Voorbeeldprojecten: je ene collega projectleider houdt zich in het project “Voorlichting leerlingen” bezig met het ontwikkelen en organiseren van allerlei wervingsactiviteiten voor bedrijven die jongeren willen interesseren voor de branche. Een andere collega voert in het project  “Onderzoek talentscan” een inventarisatie uit naar de mogelijke talentscans die kunnen ingezet worden in de automotive en weer een derde collega ondersteunt een senior projectleider bij het ontwikkelen van één of meerdere pilotprojecten die de leercultuur in de branche kunnen versterken. 

Dit breng je mee  

Wij zijn op zoek naar een ervaren Projectleider met minimaal HBO werk- en denkniveau en aantoonbare projectmanagementvaardigheden. De meest moderne technieken op het gebied van projectmanagement zijn jou niet onbekend.  Bij voorkeur heb je affiniteit met (auto)techniek en kennis over ontwikkeling van medewerkers en hun werkgevers. Je analytische en adviesvaardigheden zijn sterk en je bent een echte ‘verbinder’ die stevig in de schoenen staat. Je vindt het een uitdaging om nieuwe markten aan te boren en een netwerk op te bouwen. Daarbij communiceer je zowel mondeling als schriftelijk helder en overtuigend. De standplaats voor de functie is Nieuwegein en je werkt minimaal 32 uur.

Hier gebeurt het 

Special Accounts is een ambitieus en succesvol team binnen Innovam, bestaande uit ruim 20 professionals die in teamverband projecten uitvoeren voor onze opdrachtgever. Het team bestaat uit projectmanagers, HRM-specialisten, bedrijfsadviseurs, communicatieadviseurs en onderzoekers. Dit team gaat elke dag opnieuw de uitdaging aan om de duurzame inzetbaarheid en de ontwikkeling van medewerkers binnen de automotive te bevorderen.We doen dit in opdracht van het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de motorvoertuigen- en tweewielerbranche (OOMT).


Dit kun je van ons verwachten

  • Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf, dat grenzen verlegt, draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid; 
  • Een open en informele werksfeer;
  • Wij hechten waarde aan een goede werk-privébalans (flexibele werktijden/thuiswerken);
  • Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen (opleidingen);
  • Uiteraard bieden wij je een goed salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

Heb je interesse en herken jij jezelf in dit profiel? Klik dan op de button om te solliciteren. Voor meer informatie neem je contact op met Josiane Meers, Accountmanager/Team Captain, 06-51153743, of Irene van Ommeren, Recruiter a.i., 06-27055116.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.