EmailTwitterFacebookLinkedIn


Projectmedewerker 
Organisatietalent die goed kan multitasken

Special Accounts                                                                       MBO

Nieuwegein                                                                                   24-32 uur

Team: Special Accounts
Opleiding: MBO
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 24-32 uur 

Dit ga je doen
Als projectmedewerker is 80% van je werkzaamheden projectafhankelijk en vindt plaats binnen een projectteam met andere collega’s. De overige 20% is divers en ad hoc van aard en bevat tevens werkzaamheden gericht op de ontwikkeling van het team Special Accounts.
Je werkzaamheden lopen uiteen van het plannen van afspraken tot het plannen en organiseren van evenementen en workshops. Daarnaast ben je bezig met het verzamelen van informatie en het maken van een eerste analyse hiervan en zorg je samen met de andere projectmedewerkers voor de backoffice werkzaamheden van het team.

Dit breng je mee  
- Je beschikt over MBO 4 werk- en denkniveau
- Je bent bedreven in het werken met Microsoft office (Office 365, Excel, Word, PowerPoint)
- Je bent een ster in organiseren
- Je kan omgaan met tijdsdruk
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)
- Je vindt het leuk om veel verschillende werkzaamheden uit te voeren
- Je hebt een proactieve houding

Hier gebeurt het 
Innovam is dé opleider binnen de Automotive. Specials Accounts is één van de vele teams binnen Innovam en bestaat uit ruim 20 medewerkers verdeeld over de functies van projectmanagers, projectleiders, projectmedewerkers, bedrijfsadviseurs en onderzoekers. In diverse projectteams verricht Special Accounts projectorganisatie werkzaamheden, gericht op de ontwikkeling van de motorvoertuigen- en tweewielerbranche in de meest brede zin van het woord. Wij zoeken met deze vacature versterking voor uitvoerende taken van verschillende projectteams. De standplaats is Nieuwegein.

Innovam werkt met zelforganiserende teams. Hierbij is ieder team zelf verantwoordelijk voor het team, medewerkers, werkzaamheden en begroting. We beheren in feite onze eigen winkel binnen de kaders van Innovam. 


Dit kun je van ons verwachten

Wij bieden je:

 • Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf, dat grenzen verlegt, draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid

   

 • Een open en informele werksfeer

   

 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen (opleidingen)

   

 • Een juiste balans tussen werk en privé (flexibele werktijden/thuiswerken)

   

 • Uiteraard bieden wij je een goed salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

   

 

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.


Solliciteren
Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie via de knop 'Solliciteren'. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Josiane Meers, Accountmanager/Team Captain (06 – 51153743) of met Irene van Ommeren, Recruiter a.i. (06 – 27055116). 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.