EmailTwitterFacebookLinkedIn


Technisch trainer Tweewielers 
Kent de fietstechniek voor jou geen geheimen en is een volgende stap in jouw carrière het overdragen van deze kennis, lees dan snel verder!

                                                TWA                                                                                                  MBO

                                         Nieuwegein                                                                                     32-40 uur

Team: TWA
Opleiding: MBO
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 32-40 uur 

Dit ga je doen

Als technisch trainer Tweewielers train je zowel voor onze bedrijfsscholen als voor de dealers/fabrikanten.

Bedrijfsscholen
In onze praktijkgerichte bedrijfsscholen verzorgen we voor scholieren en zij-instromers opleidingen voor fietstechniek op niveau 2 en niveau 3. Daarbij werken we met uitsluitend trainers die uit de branche afkomstig zijn en wordt het maatgerichte lespakket aangevuld met gastcolleges door externe partijen èn extra praktijktrainingen. Door deze wijze van onderwijs vinden de deelnemers perfect aansluiting bij de hedendaagse praktijk op het gebied van techniek, winkel en werkplaats. Om deze nieuwe vorm van dienstverlening verder uit te bouwen en te vernieuwen, zijn wij op zoek naar enthousiaste Tweewieler Trainers! Als trainer verzorg je niet alleen de opleiding, maar zorg je ook voor de doorontwikkeling van het materiaal. 

Trainingen dealers/fabrikanten
Naast werkzaamheden voor de bedrijfsscholen ontwikkel en verzorg je ook onze technische trainingen voor leerlingen en professionals binnen de tweewielerbranche. Alles draait bij jou om het overbrengen van kennis en vaardigheden. Voorafgaand aan de training zorg je dat alle benodigde leerhulpmiddelen op de juiste wijze zijn opgesteld, zodat jullie direct met de training kunnen starten. Hierbij hoort ook de controle van het trainingsmateriaal en de kwaliteitsbewaking van onze technische trainingen. Tijdens de training weet jij als geen ander welke (vervolg)trainingen ook interessant kunnen zijn voor de cursist. Je vindt het leuk om hierover te adviseren en tegelijkertijd commerciële kansen te benutten. 

Ook denk je mee over vernieuwende onderwijsvormen. Door kennis en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen, spelen wij gericht in op de scholingsbehoefte vanuit de medewerker en tweewielerbedrijven in onze markt. Om het leerrendement te verhogen en de leeromgeving voor medewerkers nóg uitdagender te maken doen wij een beroep op jouw creativiteit bij de inzet van blended learning als onderwijsvorm. Samen met je directe collega’s denk je na over nieuwe manieren om de overdracht van kennis en vaardigheden in een goede mix van online, klassikaal en zelfstudie te verzorgen om zo  een ‘leven lang leren’ mogelijk te maken. 
 

Dit breng je mee  

Jij hebt ruime ervaring binnen de tweewielerbranche. Je bent deskundig, klantgericht en flexibel. Jouw fiets technische kennis is up to date en komt regelrecht uit de praktijk. Je bent een energieke zelfstarter en je communicatie is helder en overtuigend. Bij ons werk je in een no-nonsense omgeving en daar voel jij je in thuis. Voor deze functie reis je door het hele land.

Om als technisch trainer tweewielers aan de slag te gaan:

  • Heb je  een passende technische opleiding afgerond
  • Beschik je over didactische ervaring of heb je hier affiniteit mee. Het is helemaal mooi als je al je lesbevoegdheid (PDG) hebt, maar je bent zeker bereid dit te halen;
  • Bezit je brede kennis over verschillende E-bike systemen;

Hier gebeurt het 

Wij zijn het kennis-, opleidings- en trainingscentrum voor de tweewielerbranche en het onderwijs en gaan met een snelgroeiend team van enthousiaste professionals elke dag opnieuw de uitdaging aan  om met elkaar onze klanten te helpen zich verder te ontwikkelen. Door onze intensieve samenwerking met gerenommeerde fietsmerken, fabrikanten, importeurs, Retail organisaties en het onderwijs staan we midden in de tweewielerbranche. We richten ons op de performance verbetering van onze klanten op het gebied van management, commercie en techniek. Daarnaast heeft de Tweewieler Academy een vernieuwend onderwijsconcept gelanceerd; de bedrijfsscholen.

Dit kun je van ons verwachten

Een veelzijdige functie voor 32 - 40 uur per week binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verlegt en zelf volop in ontwikkeling is, waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Je krijgt ruim de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Wij werken in zelforganiserende teams dat wil zeggen dat wij geen managers hebben, maar wendbare teams die zelf bepalen en samen verantwoordelijk zijn voor alle taken en activiteiten. 

Uiteraard bieden wij je een goed salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een deel van de secundaire arbeidsvoorwaarden is flexibel inzetbaar, waardoor je zelf kunt kiezen voor meer/minder salaris, vrije dagen, pensioen etc.  

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren
De Tweewieler Academy is altijd op zoek naar deskundige collega’s met een praktische insteek en passie voor hun vak. Wij doen graag een beroep op jouw ondernemerschap en bevlogenheid! 

Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren. 
Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Robbert-Jan van den Berg (06-22420285) of Yvo van Rotterdam (06-54321836)