EmailTwitterFacebookLinkedIn


Werken bij Innovam
De opleider voor de mobiliteitsbranche

Lees waar Innovam voor staat en waar we voor gaan. Wie zijn we?
Wat doen we en wat willen we bereiken. Bekijk onze kernwaarden
en maak kennis met onze organisatie.
Onze kernwaarden

We streven naar het zo goed mogelijk ondersteunen en valideren van een leven lang leren, ontwikkelen, groeien en meebewegen in een veranderende wereld voor de doelgroep van vakmensen (in de mobiliteit). Hierbij staat de mens met zijn eigen kracht, talent, nieuwsgierigheid en leervermogen voorop.

We willen opleider en examinator van jouw toekomst zijn. Met als houding:

 • Open

 • Nieuwsgierig

 • Verantwoordelijk

 We creëren een doorlopende leerlijn, die
-          Daadwerkelijk waarde toevoegt in de keten
-          Relevant, prettig, haalbaar en makkelijk toegankelijk is voor de deelnemer
-          De nieuwsgierigheid aanwakkert
-          Betaalbaar is voor werkgever en werknemer


Zo verkennen we samen de weg vooruit!

Collega's vertellen


Wat heeft jou gemotiveerd om bij Innovam te solliciteren? 
Innovam is een uniek bedrijf dat midden in de automotive staat. Van het kleinste autobedrijf tot de grootste branche organisatie, allemaal hebben ze op een bepaalde manier wel een link met ons. Deze veelzijdigheid, de vele leuke collega’s met benzine in hun bloed en het feit dat geen dag is hetzelfde is hebben ervoor gezorgd dat ik inmiddels al weer 8 jaar met heel veel plezier bij Innovam werk.

Waarom je het vandaag de dag zo leuk vindt om bij Innovam te werken? 
Vanaf mijn eerste dag bij Innovam voel ik mij hier thuis. Vanaf dit jaar werken we met zelfsturende teams waarbij je veel samenwerkt, veel vrijheid hebt en zelf verantwoordelijkheid kunt nemen en dragen. Deze manier van werken in teamverband vind ik zeer plezierig. Innovam biedt daarnaast zeer veel mogelijkheden voor eigen ontwikkeling, heeft een open sfeer, klantfocus en de lef om te ondernemen/investeren in nieuwe ontwikkelingen/producten.

Er is ruimte voor eigen initiatief en hierdoor kun je echt mooie resultaten bereiken! Kortom een prachtig bedrijf om voor te werken.


Frank Zaal,
Key Accountmanager
(in dienst sinds 1 april 2010)


Wat jou heeft gemotiveerd om bij Innovam te solliciteren? 
De reden dat ik bij Innovam heb gesolliciteerd, was omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Ik wilde graag een stap vooruit in mijn carrière als systeembeheerder en zag Innovam als de juiste keuze hiervoor. Het eerste gesprek bij Innovam heb ik als erg prettig ervaren, het was open en niet te informeel. In het gesprek kwam duidelijk naar voren, dat er genoeg uitdaging in het werk zat. Deze prettige ervaring zorgde ervoor, dat ik nog meer zin kreeg om bij Innovam te gaan werken!

Waarom je het vandaag de dag zo leuk vindt om bij Innovam te werken? 
De werksfeer bij Innovam is informeel. Als er serieus gewerkt moet worden, gebeurt dit. Mijn collega’s zijn vanaf de eerste werkdag vriendelijk en open tegen mij. Daardoor voelde ik me erg welkom. Er wordt ook gezorgd voor ruimte om je zelf te ontwikkelen, je kennis te verbreden en voldoende uitdaging in je werkzaamheden te ervaren. Voor mij is het belangrijk, om te zorgen dat de continuïteit op ICT-gebied voor Innovam wordt gewaarborgd, zodat elke werknemer/cursist zorgeloos gebruik kan maken van onze systemen. Innovam maakt dit mogelijk, door te werken met de nieuwste technieken op ICT-gebied.


Door Paul Verlaan,
Jr. Systeem-/Netwerkbeheerder
(in dienst sinds 1 januari 2017)


Wat jou heeft gemotiveerd om bij Innovam te solliciteren? 
Vanuit school wilde ik graag verder in het bedrijfsleven. Innovam sprak mij aan door haar visie om als opleider mensen verder te helpen in het verder ontwikkelen van hun vak. In die visie draag ik mijn steentje bij middels het verlengen van service vanuit mijn team Personenauto’s Retail.

Waarom je het vandaag de dag zo leuk vindt om bij Innovam te werken? 
Service staat bij mij hoog in het vaandel en is mijn doel dit dagelijks na te streven. 

Naast het klantencontact is een leuke samenwerking met mijn naaste collega’s en een goede sfeer belangrijk voor mij.

Om deze redenen heb ik het nog altijd ontzettend naar mijn zin bij Innovam.


Door Evita Karijopawiro
Medewerker Klanten Contact Team
(in dienst sinds 15 november 2001)


Wat je ervoor krijgt

Wat bieden wij?
Innovam is een dynamisch bedrijf dat grenzen verlegt en draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Een organisatie die continu in beweging is met een open en informele werksfeer. Wij bieden uitdagende ontwikkelingsmogelijkheden en hechten waarde aan een goede werk-privébalans. Onze medewerkers ontvangen marktconforme salarissen en passende arbeidsvoorwaarden.

De faciliteiten zijn zo ingericht dat je overal kunt werken: staand, zittend, vergaderen. Wij bieden een open en informele werksfeer en hechten waarde aan een goede werk-privébalans (flexibele werktijden/thuiswerken). Binnen Innovam tref je leuke collega's binnen jouw vakgebied en worden regelmatig collegiale bijeenkomsten en feesten georganiseerd.

Bonus
Onze medewerkers kunnen jaarlijks een bonus ontvangen, die afhankelijk is van het team- en/of individuele prestatie. 

Werk-privé balans
Innovam vindt het belangrijk dat haar medewerkers hun tijd optimaal kunnen indelen. Zo beschikken medewerkers over een budget. Voor dit budget kunnen naar eigen keuze extra verlofdagen worden gekocht, of een andere invulling gezocht. Je kunt het uiteraard ook laten uitbetalen. Op deze wijze heb je zelf een grote mate van invloed op de inzet van je arbeidsvoorwaarden. Ook werken in deeltijd behoort tot de mogelijkheden. Verder kent Innovam flexibele werktijden en is het mogelijk om - in overleg - thuis te werken. Op deze manier dragen wij bij aan een zo goed mogelijke werk-privébalans van onze medewerkers.

Persoonlijke ontwikkeling
Wat voor onze branche geldt, geldt ook voor onze eigen medewerkers. Innovam vindt het belangrijk dat alle medewerkers mogelijkheden hebben om zich te ontwikkelen. Om die reden bieden wij tal van mogelijkheden om jezelf binnen je functie en binnen de organisatie verder te ontwikkelen. Zo besteden we veel aandacht aan talentontwikkeling en persoonlijke groei, onder andere met een persoonlijk ontwikkelplan, coaching, training en vakgerichte opleidingen. Daarnaast kun je via de Innovam Academie onbeperkt uiteenlopende online cursussen of webinars volgen én biedt onze netwerkpartner WeShareTalentunieke mogelijkheden voor kennis- en talentontwikkeling over de organisatiegrenzen heen!

Gezond en fit
Wij stimuleren dat onze medewerkers gezond en fit aan het werk kunnen en dat ook blijven. Om dit te stimuleren bieden we de mogelijkheid om voordelig te sporten bij een aantal landelijke ketens van sportscholen. Verder ondersteunen we onze medewerkers door hen een collectieve zorgverzekering aan te bieden en door een financiële bijdrage te leveren aan de basis- en aanvullende zorgverzekering.

Reiskosten woon-werkverkeer
Medewerkers kunnen voor woon-werkverkeer gebruik maken van het openbaar vervoer. Dit wordt volledig door Innovam vergoed. Indien medewerkers hiervan geen gebruik maken, verstrekt Innovam voor de woon-werkafstand een reiskostenvergoeding van maximaal € 150,-- netto per maand. 

Pensioen
Innovam levert een bijdrage aan de pensioenopbouw van haar medewerkers. De werknemer betaalt (in 2019) 4,08% pensioenpremie en Innovam vult de rest aan. Ook is het nabestaandenpensioen en arbeidsongeschiktheid verzekerd.

Vermaat Catering
Bij Innovam zorgen we voor goed, gezond en vooral lekker eten. Onze collega’s van de catering faciliteren iedere dag dat jij kan genieten van een verse lunch in ons restaurant. Daarbij houden we rekening met ieders wensen en worden er wisselende gerechten voorgeschoteld.  Onze werkwijze

  Bij Innovam werken we sinds 2018 in zelforganiserende teams, die als miniondernemingen werken binnen de organisatie. Hiermee zijn we in staat om sneller in te spelen op de veranderende behoeften en wensen van onze klanten. 

  De faciliteiten zijn zo ingericht dat je overal kunt werken: staand, zittend, vergaderend. Wij bieden een open en informele werksfeer en hechten waarde aan een goede werk-privébalans (flexibele werktijden/thuiswerken). Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen (opleidingen/workshops/etc.). Binnen Innovam tref je leuke collega's binnen jouw vakgebied en worden regelmatig collegiale bijeenkomsten en feesten georganiseerd.

  Wij werken keihard om het dagelijks leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken. Maar dit doen we uiteraard wel in een inspirerende en creatieve omgeving!   Naast je werk                                                                                                                  

  Innovam Business Scout
  Binnen Innovam zijn we altijd op zoek naar nieuwe ideeën, vernieuwingen en innovaties. Daarom organiseren we bijvoorbeeld een Business Scout. Medewerkers krijgen de kans om ideeën te opperen voor een nieuw product of een nieuwe markt. In de Business Scout zijn we op zoek naar nieuwe ideeën met als doel resultaten voor klanten te boeken of interne processen te verbeteren. Na selectie van je idee door de Business Scout jury werk je dit met een geselecteerd team en onder begeleiding van interne en externe coaches uit in een business case in opmaat naar een mogelijke realisatie hiervan. Daarmee ontwikkel jij je eigen talenten en kansen, maar ook die van je team en die van de organisatie!


  Initatieven van collega's

  • De breiclub. Een aantal (vrouwelijke) collega's die een aantal keer per jaar activiteiten organiseren - zoals een voetbaltoernooi - of voor verrassingen zorgen.
  • Team sympathiek is ontstaan tijdens de business scout 2017 en bedenkt originele klantgerichte acties.
  • DOMIBO of VRIJMIBO. Borreltijd op de donderdag- of vrijdagmiddag in onze eigen gezellige Fast-Forward Café.


  Ontwikkelen als onderdeel van je werk (Summer School)
  Bij Innovam verwachten we, dat je aandacht besteedt aan je eigen ontwikkeling. Wij helpen je daar een handje bij door o.a. jaarlijks voor én door medewerkers een Summerschool te organiseren. Gedurende de maanden juli en augustus delen medewerkers hun kennis met collega’s in korte workshops. Je kunt kiezen uit een breed palet aan onderwerpen, zoals slim vergaderen, finance for non-financials, digitale trends in leren, social media, connected cars, toekomst van autorijden. Onze Summerschool is onderdeel van onze nieuwe manier van werken, waarbij kennisdeling en levenlang leren een vaste plek heeft. Je kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van een platform (ontwikkelwinkel) met oneindig veel online leermiddelen.


        VOLG ONS

  CONTACT

  INNOVAM (Bezoekadres)
  Structuurbaan 2 en 19
  3439 MB Nieuwegein
  > Bekijk op Google maps
  T 030 6087777
  F 030 6087700
  E > werken@innovam.nl
  Tweewieler Academy
  Structuurbaan 2
  3439 MB Nieuwegein
  > Bekijk op Google Maps
  T 030 608 7931
  F 030 608 7700
  > info@tweewieleracademy.nl