EmailFacebookLinkedIn

Team Personenauto

De werkplaats, daar draait het om...

... Daar werken technici die hun vak verstaan en er vindt kwalitatieve APK plaats.
De BBL-studenten draaien lekker mee, slagen en blijven in het bedrijf werken. Er zijn goede werkafspraken, de werkomgeving is veilig en de medewerkers ontwikkelen zich. Er is goed contact onderling en met de andere bedrijfsonderdelen. Hiervoor zet Team Personenauto zich elke dag met veel plezier in.

We geven trainingen aan technici, leermeesters, betrokkenen bij EV, etc. We werken aan de processen en het aansturen van de Aftersales. Bij onze activiteiten vragen we onszelf steeds af: ‘Verbetert dit de werkplaats?’. Zodoende onderhouden we contacten met ROC’s, OOMT en BOVAG. En werken we proactief samen met de andere Innovam-teams die ook aan de werkplaatsen bijdragen, zoals AutoNiveau, EDGe Mobility, IBKI en de importeurs.

Teamleden vertellen

Nico Kraak

Technisch trainer personenauto

“Wanneer mijn cursisten aan het eind van de dag vertrekken met het gevoel dat ze écht wat geleerd hebben, krijg ik daar heel veel energie van.” 

Samantha van Klaren

Adviseur marketing communicatie

“Innovam is de eerste werkgever die ik ken, die zo met je meedenkt hoe het werk voor jou het beste in je leven past. Ik heb hier de vrijheid over hoe ik mijn werkdag indeel en ook waar ik werk.”

Kim van Rozelaar

Accountmanager binnendienst

“Bij Innovam kan ik echt mezelf zijn. Ik ben veel minder voorzichtig geworden met het geven van mijn mening. Omdat ik weet dat die gewaardeerd wordt.”

Werken bij team Personenauto?

Enthousiast geworden om bij Team Personenauto te werken? Ga naar de vacaturepagina en bekijk of er een vacature voor jou bij zit.