EmailFacebookLinkedIn

 

 

Team Examenservices

Team Examenservices

Meer dan examens ontwikkelen

Bij het team Examenservices werken bescheiden doorzetters die hard werken in uiteenlopende expertises. Deze expertises hebben elkaar nodig om een goed eindproduct neer te zetten. Wij bieden opdrachtgevers flexibele oplossingen rondom examinering en toetsing en toegang tot de benodigde kennis en expertise. 

We zijn onderzoekend en kritisch, met oog voor praktische toepasbaarheid. We opereren op uitvoerend niveau, maken beleid en denken mee in strategie. We ontwikkelen examens voor zeer diverse beroepssectoren. Om dat goed te kunnen doen, bestaat ons team uit collega’s met een verscheidenheid aan kennis, vaardigheden, achtergronden en belangstellingen.  

Teamleden vertellen

Wim Grooters

Examenontwikkelaar

“Samenwerken is leuk. Als je met elkaar iets naar een hoger plan tilt, is dat het mooiste wat er is. Zowel in het team Examenservices als binnen Innovam word je aangemoedigd om elkaar (digitaal) op te zoeken.” 

Aafke Ouwerkerk

Examenontwikkelaar

“Eigenlijk past het ontwikkelen van examens goed bij mijn opleiding Nederlands.
Je denkt veel na over hoe je een opdracht moet verwoorden, of je de juiste vraag stelt én of het niet te moeilijk geformuleerd is.”
 

Jim Schouten &  José Dams

Directeur & Relatiemanager

“Zelf geniet ik enorm van de dynamiek binnen zo’n bestuur. Het is boeiend om naar creatieve oplossingen te zoeken en hierover te adviseren.” (Jim)

Daniëlle van der Wiele

Relatiemanager

“Het ontmoeten van de mensen op de scholen. Het bezig mogen zijn met netwerken en verbinden.”

Yva Nijssen

Toetsontwikkelaar

“Ik vind het mooi dat ik met het ontwikkelen van examens kan bijdragen aan de kwaliteit van het mbo-onderwijs.”

Juul van der Harst

Examenontwikkelaar

“Soms is het best ingewikkeld, maar daar zit voor mij juist de uitdaging. Samen komen we er altijd uit.”

Examenservices; dit is wat we doen

Bij het maken van examens komt veel kijken. Je examen moet aansluiten bij het beroep, er moeten locaties en beoordelaars geregeld worden en de beveiliging van de examens moet op orde zijn. Examenservices ontwikkelt en verzorgt jouw examens van a tot z. Bekijk de video!

 

Werken bij Team Examenservices?

Enthousiast geworden om bij Team Examenservices te werken? Ga naar de vacaturepagina en bekijk of er een vacature voor jou bij zit.