EmailFacebookLinkedIn

Team Importeurs

“Iedereen staat voor elkaar klaar en helpt als dat nodig is”


En minstens 1 keer per kwartaal is er een overkoepelende teammeeting waarbij alle 19 Innovam-trainers van alle verschillende merken aanwezig zijn. Hét ideale moment om best practices uit te wisselen, de nieuwste technieken te bespreken of lesmethodes te evalueren. Deze meetings worden overigens regelmatig afgesloten met een activiteit; over de puzzeltocht in 2CV’s wordt nog steeds nagepraat. 

Teamleden vertellen

Marcel van der Burg

Technisch trainer

“De elektronica vind ik zelf het mooiste, helemaal met hoogvoltsystemen. Uitleggen hoe mensen veilig aan zo'n auto werken. Want 1 foutje kan een dodelijk foutje zijn.” 

Chris van Lindt

Technisch trainer

“Innovam is een grote organisatie en toch voelt het niet zo. Je komt als nieuwe collega terecht in een gezellige groep waarbij er veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding.”

Wessel Rogier

Key Accountmanager

“Het leukste vind ik dat mijn werk zo afwisselend is. Het ene moment praat je strak in pak op kantoor over de begroting en het andere moment ondersteun je op locatie bij een examen of training in een overhemd van de klant.” 

Werken bij Team Importeurs?

Enthousiast geworden om bij Team Importeurs te werken? Ga naar de vacaturepagina en bekijk of er een vacature voor jou bij zit.