EmailFacebookLinkedIn

Dit is Team Truckwise

Betrokken, klantgericht en denken in oplossingen...

... Dat typeert de medewerkers van Innovam Truckwise. Het glas is bij ons altijd halfvol. In ons werk zijn we doelgericht. Als we iets willen; dan doen we het! De onderlinge sfeer is gemoedelijk en sociaal. We hebben het écht leuk samen, ook na werktijd. Tijdens ons laatste teamuitje hebben we op e-scooters de Veluwe ‘onveilig’ gemaakt. Zelforganisatie kent voor ons geen geheimen. We voelen ons allemaal verantwoordelijk voor het succes van team Truckwise. 

Teamleden vertellen

Wesley Hemelrijk

Technisch trainer Truckwise

“Waar ik écht een boost aan energie van krijg is als ik hoor dat cursisten onderling met elkaar spreken over hoe leuk de training bij mij was. Mijn werk is intensief en ik moet altijd scherp zijn, maar dit maakt altijd alles in één klap goed.”  

Paul Berlee

Technisch trainer Truckwise

“Het werk als trainer bij Innovam is heel anders dan het werk dat ik voorheen deed,
in de bedrijfswereld. Toch past het heel goed bij mij.
Het geeft mij veel vrijheid.”

Maya Ramkhelawan

Accountmanager Truckwise

“Met Team Truckwise richten we ons op de bedrijfswagens. We bieden op dit gebied technische trainingen aan, we helpen de mensen echt verder. Samen met mijn collega’s probeer ik van jonge talenten echte vakmensen te maken. En dat is dankbaar werk.”

Bert Broesder

Accountmanager en teamcaptain Truckwise

“Wat ik vooral dankbaar vind aan mijn werk is als mensen blij zijn als ik bij hen ben geweest. Dat we echt het verschil hebben kunnen maken voor de klant.”

Neem een kijkje op locatie Zwolle

Werken bij Team Truckwise?

Enthousiast geworden om bij Team Truckwise te werken? Ga naar de vacaturepagina en bekijk of er een vacature voor jou bij zit.